Lukáš Kučera - SMC Jinín 2011

SCM Jinín  (sportovní centrum mládeže enduro, trial, motocross)

 

Lukáš Kučera byl na základě celosezónních výsledků vybrán, aby se zúčastnil testů ve sportovním centru mládeže v Jiníně. Jak vše probíhalo a dopadlo nám poví sám hlavní aktér:

      „Stalo se tak 30.října. Tedy o víkendu, kdy se v sobotu jely závody ve Sklenařicích. Ve středu 26. října mi emailem přišla pozvánka do SCM Jinín. Tuto pozvánku jsem vůbec neočekával a byl jsem velmi překvapen. Měl jsem se dostavit na fyzické testy do Jinína. Na základě výsledků testů jsem byl zařazen do střediska mládeže. Testy proběhly 30. října a skládaly se z kliků na výdrž, skoku z místa, lehsedů na 2 minuty, člunkového běhu, dvaceti angličáku na čas a na závěr jsme běželi dvanáctiminutovku venku na ovále.

     Po dokončení testů nám bylo oznámeno, že výsledky dostaneme mailem do středy. Světe div se, byl jsem přijat a zimní přípravu budu absolvovat s klukama  v  Jablonci nad Nisou. Trénovat nás bude Martin Pichl. Trénink bude probíhat každý víkend a to stylem v sobotu spining, tělocvična a bazén a v neděli běh. Přes týden dostaneme individuální plán. Jednou za měsíc bychom měli absolvovat víkendové soustředění v Jiníně a v zimě jet na týden na hory. Když podmínky dovolí, mělo by se od února začít trénovat i na motorce, kde nás povede pan Kučírek. Tímto chci poděkovat rodině i AMK Krakonoš Jilemnice za to, že mi byly dopřány takovéto podmínky. Ještě dnes nemůžu uvěřit že jsem v SCM Jinín. Děkuji.“

 
Mapka jinínského areálu
aktualizováno: 31.03.2024 08:25:32