Michal KAVA 2010

 

Ohlédnutí za sezonou 2010

 

Dalším, kdo odpovídal na několik otázek, se stal Michal Kava zvaný Luboš. Luboš jel za AK Krakonoš plnohodnotně vloni první sezonu. Svými výkony rozhodně nezklamal a na jeho jezdeckém projevu i výsledcích bylo znát velké zlepšení. Navíc je příkladný svým přístupem k tréninku i závodům.

 

Michale, jak hodnotíš uplynulou sezonu?

Tak sezonu 2010 hodnotím jako vydařenou, motorka vydržela až na pár drobných závad. Podařilo se mi umístit na celkovém 15. místě v UFO CUPU v nejpočetnější kategorii E2. Pro mě to je úspěch smiley.

  

Každý si musel všimnout, že jsi od začátku sezony pořádně zrychlil. Prozraď nám, co za tím stojí? Máš nějaký svoje fígle?

No nevím jestli pořádně? laugh, ale trochu asi jo cool. Co za tim stoji? Tak hlavně jsem shodil nějaký to kilčo, chodil jsem běhat a trochu posilovat, což jsem dělal i během sezony.yes

 

Co motorka, jak přežila sezonu? Necháš ji i na sezonu 2011 nebo bude změna?

Mám Kawasaki KX 250 2T a sezonu nad moje očekávání přežila bez nějaké větší újmy na zdraví angle. No na příští sezonu se změna nechystá, tak mě opět uvidíte na mé Kawasaki.

 

 Který ze závodů sezony se ti líbil nejvíce? A proč?

Tak jsou to závody UFO CUPU a to v Bozkově a samozřejmě v Jilemnici. Po oba dva víkendy se mi tam podařilo zajet celkem dobré výsledky.

 

 Na který závod bys nejraději zapomněl?

Určitě bych rád zapomněl na závod, který se jel v květnu v Radvanicích. Potkalo mě tam menší zranění - protočil jsem si koleno a byla z toho stopka  na 4 týdny.

 

 Co teď v zimě děláš, absolvuješ nějakou přípravu?

V zimě určitě rozeberu komplet celou motorku, aby byla připravena na sezonuwink. Napadl sníh, tak se budu věnovat zimním radovánkám.

 

Co chystáš na příští sezonu, jakých závodů se budeš účastnit? A jaké jsou tvoje ambice?

Příští sezonu bych se chtěl opět účasnit seriálu UFO CUP. A moje ambice? Odjet sezonu bez zranění a pokusit se o co nejlepší umístění ve třídě E2.

 

 Jak sis užil Vánoce a jak jsi oslavil příchod nového roku?

Vánoce jsem pojal jako odpočinek. Příchod Nového roku jsem oslavil s kamarády na chatě v Rokytnici.

 

Děkuji za odpovědi a přeji vše nej v novém roce, pevné zdraví, hodně úspěchů a ať se ti vyhýbají zranění..

Také děkuji a přeji všem vše nejlepší v novém roce 2011 hodně zdraví, štěstí, úspěchů a sezonu bez zranění.

-tm-

 
 
 

Komentáře

Nový vzkaz
nick  
text
 
 
869+0tři  =  
Vyplňte kontrolu proti SPAMu.
aktualizováno: 31.03.2024 08:25:32