CC Košťálov 2022

Z R U Š E N O ! ! !


MARATON DRUŽSTEV KOŠŤÁLOV

CROSS COUNTRY - TROJIC A DVOJIC

6. - 7. srpna 2022

 
Plakát Maratonu družstev 2022
(klikni pro zvětšení)
Časový rozpis 2022
(klikni pro zvětšení)
Mapka příjezdu 
(klikni pro zvětšení)


Jak je z časového rozpisu výše patrné, připravili jsme pro vás sobotní závod trojic na čtyři hodiny a nedělní závod dvojic na tři hodiny. K tomu samozřejmě v sobotu ráno dětský závod na zkrácené trati. Takže pro přehlednost:

SOBOTA = dětské závody + čtyřhodinovka trojic

NEDĚLE = tříhodinovka dvojic

Po oba dny budou jezdci rozděleni do dvou kategorií: LICENCE a HOBBY (pokud jeden jezdec z trojice/dvojice je držitelem licence A nebo B enduro nebo motokros, družstvo bude přihlášeno do kategorie Licence). Veteráni s licencí B si mohou zvolit, ve které kategorii chtějí startovat.

Pro nejmenší závodníky bude připraveno "kolečko" u střídacího depa hned za viaduktem. Formát závodů bude stejný jako byl v seriálu KTM ECC, nyní Acerbis MEFO ECC. Tedy rozdělení do tříd do 50ccm a 65ccm, pro každou kategorii dvě rozjížďky, pro padesátky na 10 minut, pro pětašedesátky na 15 minut. Pokud chcete své mrňousky přihlásit předem, ZDE je přihláška, jinak děti budeme řešit až na místě. Na všechny odvážné ratolesti se těšíme!!!

Časomíra bude měřit na čipy. Ty dostanete u přejímky a jejich cena je zahrnuta ve startovném. Abychom zrychlili přejímku a předešli komplikacím se startovními čísly, prosíme o přihlašování předem (jde zejména o rezervaci startovního čísla). Buď můžete vyplnit a poslat přihlášku (odkaz níže), nebo alespoň jména jezdců, požadované startovní číslo a kategorii, posílejte na email: AK.Krakonos@seznam.cz. Přihlášku potvrdíme a tým zapíšeme do nominační listiny, kterou budeme průběžně aktualizovat.

Rozsah startovních čísel:

sobota děti - libovolné
sobota maraton - Licence: 1 až 30; Hobby: 31 až 130
neděle maraton - Licence: 1 až 30; Hobby: 31 až 130

Čísla k nalepení na motocykly nebudou při přejímce k dispozici!

Nominační listiny (klikni pro otevření):
Sobota DĚTI

Sobota LICENCE

Sobota HOBBY
Neděle LICENCE
Neděle HOBBY

Při přejímce bude třeba vyplnit a podepsat přihlášku. Pro zrychlení přejímky si můžete přihlášku stáhnout a přinést již vyplněnou, pokud pošlete vyplněnou přihlášku mailem, budete ji mít u přejímky vytištěnou.
Přihláška:  sobota - trojice  /  neděle - dvojice
  (klikni pro otevření)


Depo a zázemí celého podniku se bude nacházet u místního koupaliště. Mapka příjezdu je výše, odbočka z hlavní silnice bude označena šipkami. Jelikož je koupaliště v rekonstrukci, důrazně žádáme všechny zúčastněné, aby nevstupovali na staveniště ani do jiných zakázaných zón a řídili se pokyny pořadatelů.

Střídací a tankovací depo bude umístěno hned za viaduktem. Odjezd na místo startu bude společný.

Na startu bude jezdec stát zády ke směru jízdy s předním kolem svého motocyklu mezi koleny a zhasnutým motorem. Na pokyn startéra oběhne motocykl, nastartuje a vyrazí. Start bude po vlnách, nejprve Licence pak Hobby.

Tankování a veškerá práce na motocyklech v depu je podmíněna použitím ekologické podložky (žádné koberečky z auta, igelitové tašky apod.)! Kdo bude dozorem v depu přistižen při tankování bez podložky, tomu bude odečteno kolo. Prosíme o důsledné dodržování. Nejedná se o buzeraci z naší strany, ale o podmínku odboru životního prostředí a majitele pozemku.

Trénink před závody je zakázaný! Kdo bude přistižen na trati před závodem na motorce nebo na kole, nebude do závodu připuštěn (i s celým družstvem).

aktualizováno: 31.03.2024 08:25:32