Memoriál Oldy Nývlta 2015

MEMORIÁL OLDY NÝVLTA

Mezinárodní mistrovství České republiky, Přebor České republiky a hobby endurosprint


Plakát (klikni pro zvětšení)

Mapka příjezdu (klikni pro zvětšení)


   V pořadí sedmý ročník Memoriálu Oldy Nývlta se poprvé v jeho historii stává součástí Mezinárodního mistrovství a Přeboru republiky disciplíny endurosprint. Jedná se o čtvrtý a poslední díl seriálu a tedy o vyvrcholení celého šampionátu.

Zvláštní ustanovení pro MMČR a PČR

     Aby ale nepřisli zkrátka ani jezdci bez potřebných licencí, je podnik doplněn i o kategorie hobby. Jejich závod proběhne v sobotu odpoledne. A protože máme tradici i v pořádání závodů pro nejmenší, stává se součástí závodního víkendu také cross country pro děti, které se uskuteční v neděli mezi závody přeboru a mistrovství.

Zvláštní ustanovení pro hobby a děti

     Vše se odehraje v dobře známé lokalitě ve Mříčné ve dnech 26. - 27. září 2015. Depo a zázemí celého podniku bude ve stejné lokalitě jako vloni, jen se přesune z jedné strany cesty na druhou. Depo je vymyšleno na strništi, pokud by bylo velmi nepříznivé počasí a hrozilo zapadávání aut, operativně zareagujeme. Příjezd do depa bude značen.

     Nyní k trati samotné. Bude z valné většiny vycházet z loňského cross country, ovšem rozdělena na dvě rychlostní zkoušky. Předběžně počítáme s časem mezi 7 - 8 minutami na každé zkoušce. Loňské novinky na trati zůstanou zachovány plus k nim zase nějaký ten zajímavý úsek přibude. Opět máme prosbu ke všem zúčastněným, tedy jezdcům, doprovodům i divákům. Na určité pozemky je přísně zakázán i vstup, natož vjezd vozidel. Vše bude označeno a "zamlíkováno". Takže tato místa jsou prostě TABU!

     Samozřejmostí bude bohaté občerstvení, teplá kuchyně, výborné klobásy od Oldy Novotného, dostatek piva i nealka... . Opět bude připraveno zastřešené posezení a pokud bude alespoň trochu přát počasí, tak i atrakce pro děti v podobě osvědčeného skákacího hradu.

     Takže neváhejte a PŘIJĎTE POBEJŤ!

aktualizováno: 18.03.2024 13:00:38