Memoriál Oldy Nývlta 2019

MEMORIÁL OLDY NÝVLTA

KTM ENDURO CROSS COUNTRY

21. - 22. září 2019

Plakát Memoriálu Oldy Nývlta 2019
(klikni pro zvětšení)
Časový rozpis 2019
(klikni pro zvětšení)
Mapka příjezdu 
(klikni pro zvětšení)

Po roce se opět hlásíme s pokračováním Memoriálu Oldy Nývlta, tentokráte již s jedenáctým ročníkem!

Vloni došlo k přestěhování závodů do nové lokality a letos se zde sejdeme znovu. Mapka příjezdu je výše, odbočka z hlavní silnice bude označena šipkami. Můžete se tedy opět těšit na příjezd po zpevněné komunikaci až do depa, depo na louce a občerstvění u stánku na fotbalovém hřišti.

Co se závodů samotných týče, opět spadají do seriálu KTM ECC. Časový rozpis je k nahlédnutí výše, takže jen zkratkovitě: v sobotu tradičně ráno závody dětí, dopolední závod (vzhledem ke střídání startů) je pro licence, veterány a pětaosmdesátky, odpolední pro hobby kategorie E1, E2 a E3. Neděle pak bude ve znamení jednoho společného závodu.

Trať bude vycházet z loňského základu, plus se nám ji podařilo protáhnout o několik zajímavých úseků. Je spíše endurového charakteru, samozřejmě několik motanic po polích také bude, umělé překážky maximálně na zpomalení na velmi rychlém úseku. Výhodou je opět start a tankovací prostor hned u depa, rovněž tak dětská trať bude hned u depa.

A ještě tu máme prosbu pro všechny zúčastněné. Některá sousední pole již budou oseta, takže na ně nevstupujte!!! Závodníky žádáme, netrénujte na trati před závody na motorce, ať nemusíme, podobně jako vloni, řešit vyloučení závodníka ještě před startem...

Samozřejmě bude připraveno tradičně bohaté občerstvení! Těšit se můžete na domácí polévky, gulášek, "hamburgery", koláče, grilovanou uzeninu, rohozecké pivo i limo, zkrátka jak je u nás zvykem.

Takže neváhejte a PŘIJĎTE POBEJŤ !!!

aktualizováno: 19.03.2024 10:50:44