Memoriál Oldy Nývlta 2020

MEMORIÁL OLDY NÝVLTA

CROSS COUNTRY - MARATON DRUŽSTEV

8. - 9. srpna 2020

Plakát Memoriálu Oldy Nývlta 2020
(klikni pro zvětšení)
Časový rozpis 2020
(klikni pro zvětšení)
Mapka příjezdu 
(klikni pro zvětšení)

Letošní, již dvanáctý, ročník Memoriálu Oldy Nývlta se ponese v netradičním duchu. Pandemie čínské chřipky mimo jiné odpískala celý ročník seriálu KTM ECC a tak náš memoriál mění zaběhnuté schema. Namísto cross country jednotlivců se pojede jako cross country maraton družstev:

SOBOTA = čtyřhodinovka trojic

NEDĚLE = tříhodinovka dvojic

Po oba dny budou jezdci rozděleni do dvou kategorií: LICENCE a HOBBY (pokud jeden jezdec z trojice/dvojice je držitelem licence A nebo B enduro nebo motokros, družstvo bude přihlášeno do kategorie Licence). Veteráni s licencí B si mohou zvolit, ve které kategorii chtějí startovat.

Další změnou je časomíra. Letos pojedeme na čipy. Abychom zrychlili přejímku, prosíme o přihlašování předem. Přihlášky posílejte na email: AK.Krakonos@seznam.cz, napište požadované startovní číslo týmu, jména a příjmení všech jezdců a kategorii licence nebo hobby. Přihlášku potvrdíme a tým zapíšeme do nominační listiny, kterou budeme průběžně aktualizovat.

Rozsah startovních čísel:

sobota - Licence: 1 až 25; Hobby: 30 až 99
neděle - Licence: 1 až 35; Hobby: 40 až 99

Čísla k nalepení na motocykly nebudou při přejímce k dispozici!

Nominační listina (klikni pro otevření).

Při přejímce bude třeba vyplnit a podepsat přihlášku. Pro zrychlení přejímky si můžete přihlášku stáhnout a přinést již vyplněnou.
Přihláška: sobota - trojice  /  neděle - dvojice 
(klikni pro otevření)

Co se nemění je místo konání - opět se sejdeme ve Mříčné za koupalištěm a fotbalovým hřištěm. Mapka příjezdu je výše, odbočka z hlavní silnice bude označena šipkami. Můžete se tedy opět těšit na příjezd po zpevněné komunikaci až do depa, depo na louce a občerstvění u stánku na fotbalovém hřišti.

Trať bude vycházet ze známého základu. Ale vzhledem k osevním plánům a vývoji počasí jsme přišli o všechna pole. Naproti tomu se podařilo připojit zase jiný zajímavý kousek. Sečteno a podtrženo, místo motanic po polích čekejte enduro. Umělé překážky neplánujeme.

Bohužel vzhledem k faktu, že nemáme k dispozici pole, nemůžeme uspořádat závody pro děti. Tímto se prckům omlouváme.

Samozřejmě žádáme všechny zúčastněné, aby se pohybovali jen na místech k tomu určených, nevstupovali na cizí pozemky, zejména pak na osetá/nesklizená pole a dbali pokynů pořadatelů.

Trénink před závody je zakázaný! Kdo bude přistižen na trati před závodem na motorce nebo na kole, nebude do závodu připuštěn (i s celým družstvem).

Připraveno bude tradičně bohaté občerstvení! Těšit se můžete na domácí polévky, kančí gulášek, "hamburgery", koláče, grilovanou uzeninu, rohozecké pivo i limo, zkrátka jak je u nás zvykem.

Takže neváhejte a PŘIJĎTE POBEJŤ !!!

aktualizováno: 18.03.2024 13:00:38