Memoriál Oldy Nývlta 2021

MEMORIÁL OLDY NÝVLTA

CROSS COUNTRY - MARATON DRUŽSTEV

4. - 5. září 2021

Plakát Memoriálu Oldy Nývlta 2021
(klikni pro zvětšení)
Časový rozpis 2021
(klikni pro zvětšení)
Mapka příjezdu 
(klikni pro zvětšení)

Po loňské zkušenosti jsme se rozhodli i pro letošní 13. ročník Memoriálu Oldy Nývlta ponechat formu maratonu. Ohlasy byly veskrze kladné a tak se opět můžete těšit (a přihlašovat) na sobotní trojice (čtyřhodinovka) a nedělní dvojice (tříhodinovka). Takže:

SOBOTA = dětské závody + čtyřhodinovka trojic

NEDĚLE = tříhodinovka dvojic

Po oba dny budou jezdci rozděleni do dvou kategorií: LICENCE a HOBBY (pokud jeden jezdec z trojice/dvojice je držitelem licence A nebo B enduro nebo motokros, družstvo bude přihlášeno do kategorie Licence). Veteráni s licencí B si mohou zvolit, ve které kategorii chtějí startovat.

Letos máme prostor i pro uspořádání dětských závodů. Pro nejmenší závodníky bude připraveno "kolečko" na poli. Formát závodů bude stejný jako byl v seriálu KTM ECC, tedy rozdělení do tříd do 50ccm a 65ccm, pro každou kategorii dvě rozjížďky po 15-ti minutách. Pokud chcete své mrňousky přihlásit předem, ZDE je přihláška, jinak děti budeme řešit až na místě. Na všechny odvážné ratolesti se těšíme!!!

Časomíra bude stejná jako vloni, opět pojedeme na čipy. Abychom zrychlili přejímku, prosíme o přihlašování předemPřihlášky posílejte na email: AK.Krakonos@seznam.cz, napište požadované startovní číslo týmu, jména a příjmení všech jezdců a kategorii licence nebo hobby. Přihlášku potvrdíme a tým zapíšeme do nominační listiny, kterou budeme průběžně aktualizovat.

Rozsah startovních čísel:

sobota děti - libovolné
sobota maraton - Licence: 1 až 10; Hobby: 11 až 99
neděle maraton - Licence: 1 až 10; Hobby: 11 až 99

Čísla k nalepení na motocykly nebudou při přejímce k dispozici!

Nominační listiny (klikni pro otevření):
Sobota DĚTI
Sobota LICENCE
Sobota HOBBY
Neděle LICENCE
Neděle HOBBY

Při přejímce bude třeba vyplnit a podepsat přihlášku. Pro zrychlení přejímky si můžete přihlášku stáhnout a přinést již vyplněnou.
Přihláška: sobota - trojice  /  neděle - dvojice 
(klikni pro otevření)

Také místo konání zůstává stejné - opět se sejdeme ve Mříčné za koupalištěm a fotbalovým hřištěm. Mapka příjezdu je výše, odbočka z hlavní silnice bude označena šipkami. Můžete se tedy opět těšit na příjezd po zpevněné komunikaci až do depa, depo na louce a občerstvění u stánku na fotbalovém hřišti.

Trať bude vycházet z loňského okruhu. Došlo k jedné vynucené změně v lese a okruh bude prodloužen o pasáže na polích.
Podstatným vylepšením bude větší depo. Opět bude mít každý tým vymezen svůj prostor, ale tentokrát daleko větší.
Start proběhne opět stylem Le Mans, kdy jeden z jezdců bude připraven na motocyklu a zbylí jezdci (v neděli pouze jeden) poběží, předají si štafetu a nakonec plácnou toho na motorce, ten nastartuje a vyráží.
Tankování a veškerá práce na motocyklech v depu je podmíněna použitím ekologické podložky (žádné koberečky z auta, igelitové tašky apod.)! Kdo bude dozorem v depu přistižen při tankování bez podložky, tomu bude odečteno kolo. Prosíme o důsledné dodržování. Nejedná se o buzeraci z naší strany, ale o podmínku odboru životního prostředí a majitele pozemku.

Samozřejmě žádáme všechny zúčastněné, aby se pohybovali jen na místech k tomu určených, nevstupovali na cizí pozemky, zejména pak na osetá/nesklizená pole a dbali pokynů pořadatelů.

Trénink před závody je zakázaný! Kdo bude přistižen na trati před závodem na motorce nebo na kole, nebude do závodu připuštěn (i s celým družstvem).

Připraveno bude tradičně bohaté občerstvení! Těšit se můžete na domácí polévky, gulášek, "hamburgery", koláče, grilovanou uzeninu, rohozecké pivo i limo, zkrátka tak,  jak je u nás zvykem.

Takže neváhejte a PŘIJĎTE POBEJŤ !!!

aktualizováno: 18.03.2024 13:00:38