Milan MACHÁČEK 2011

ROZHOVOR S MILANEM MACHÁČKEM
 

     Jako první mi na otázky odpověděl účastník Mistrovství republiky v sezoně 2011 Milan Macháček.

     Milane, jak ze svého pohledu hodnotíš uplynulou sezonu?

M: Nevím, jak přesně bych ohodnotil uplynulou sezonu, bylo to pro mě těžké. Pokud jsem se chtěl zúčastnit klasických soutěží, tak jsem podle výsledků z předchozí sezony musel postoupit do Mistrovství republiky. Protože soutěže jsou pro mě ten důvod, proč vůbec jezdím závody, tak jsem tak učinil. Bohužel jsem neměl možnost prakticky vůbec trénovat (přestavuji byt), ale i tak jsem se všech závodů, co jsem chtěl, zúčastnil. Je velice těžké v takové konkurenci a bez již zmiňovaného trénování něčeho dosáhnout, tak jsem si jel opravdu jen pro radost a výsledky jsem vůbec neřešil.

 

     Na který závod nejraději vzpomínáš a proč?

M: Nemám vyloženě závod, na který bych nejraději vzpomínal, myslím, že se nám dost povedly závody cross country v Jilemnici a vůbec celý tento seriál závodů MG SPORT UFO KTM ECC byl velmi kvalitní. Samozřejmě rád vzpomínám na všechny závody klasického endura, to je u mě ještě o něco výš.

 

     Na který podnik bys nejraději zapomněl? Proč? 

M: Žádný takový mě nenapadá.

 

    Co chystáš za novinky na sezonu 2012? 

M: Ještě přesně nevím, co pojedu, bude dost záležet na tom, kolik budu mít času a samozřejmě taky peněz. Ale rozhodně pokud pojedu závody, tak to nechci řešit jako v sezoně 2011. Prostě bez trénování se nedá jezdit. Jediná samozřejmost na sezonu 2012 je pro mě moje motorka HUSQVARNA WR 250, tu bych rozhodně neměnil.

 

     Jak se připravuješ na novou sezonu? 

M: Zatím jsem se ještě nezačal připravovat, mám pořád dost práce s bydlením, ale doufám, že se k tomu co nevidět dostanu. Jinak děkuji za rozhovor a děkuji týmu AMK KRAKONOŠ JILEMNICE za podporu v závodění.

     Já také děkuji za rozhovor a přeju Ti především pevné zdraví, sezonu bez zranění a abys dosahoval pěkných výsledků.

-tm-

 

 

aktualizováno: 31.03.2024 08:25:32