Přéma Plucha 2019

MOJE SEZONA 2019
 

Letos jsem se zúčastnil hned několika seriálů, v nichž jsem dohromady odjel za sezonu téměř 20 závodů.

Prvořadý pro mě byl seriál KTM ECC. Zde jsme se potýkali s řadou technických problémů. Dlouho jsme namohli přijít na to, proč nám po první hodině ježdění přestává brzdit zadní brzda. I proto jsem ze začátku dojížděl kolem pátého místa. Pak jsme na to přišli a hned to bylo veselejší. Už jsem dojížděl na bednu a poslední závod v Benešově jsem i vyhrál. Celkově to bylo druhé místo.

Druhý seriál byl Nova motocross cup. Zde byla opravdu tvrdá konkurence. Na prvním závodě v Žamberku jsem byl „až“ dvanáctý! Ale pak už to bylo jen lepší. Čistá u Litomyšle = osmé místo, Trutnov = sedmé místo, v Dalečíně jsem pro pád nedojel (pohmožděná ruka). Další závod v Žamberku jsem byl dokonce už šestý. No a poslední závod v Třemošnici, to byly po celonočním dešti bahenní lázně. Mnozí měli vůbec problém objet trať a byli i tací, kterým se napodařilo ani odstartovat. Tam jsem byl asi sedmý nebo osmý, už nevím. Takže po dojetí pěti závodů z osmi jsem skončil celkově na dvanáctém místě z pětatřiceti bodujících.

Pak jsem se zúčastnil ještě Motocross cupu v Dolním Bousově, kde jsem dojel pátý, a jednoho Off road maratonu v Janovicích nad Úhlavou, kde jsem v hodinovce (85cccm) byl čtvrtý a v tříhodinovce (už mezi dospělými E1) jedenáctý.

To je tedy moje ohlédnutí za sezonou 2019 a se moc těším na další!

Přéma Plucha ml.

aktualizováno: 31.03.2024 08:25:32