Sedlčany 2011

SEDLČANY, 11. - 12. 6. 2011

 

Druhý endurosprint se konal v Sedlčanech. Původně plánované jednodenní enduro ve Frýdlantu nad Ostravicí bylo zrušeno a tak ve stejném termínu uspořádali v Sedlčanech sprint. Z jezdců AMK Krakonoš se zúčastnil Lukáš Kučera v přeboru ČR E2 a Honza Nosek v přeboru C. Lukáš vybojoval v sobotu šesté a v neděli páté místo, Honza nedal nikomu šanci po oba dny a odvezl si plný počet bodů.

 
Zde je pár otázek na Lukáše:

Jak vypadal sprint v Sedlčanech?

Sprint v Sedlčanech měl mít dva testy. Bohužel se tak nestalo a jeli jsme pouze jeden test. Na začátku testu byla časová kontrola a po dokončení testu jsi jel do depa a poté zpět na test podle tvých časů. Enduro sprint se tedy skládal pouze z testu bez přejezdů.

 
Jak dlouhá a rozmanitá byla rychlostka?

Test se jel ve zdejším areálu motocrossové trati, autocrossové trati a částečně v přilehlém lesíku. Test byl téměř totožný s kolem při cross country, pouze v sobotu se jel opačně. Tedy místní kopec, který se sjížděl při závodech CC a po nich se vyjížděl o ceny, se jel v sobotu nahoru. Z důvodu sjízdnosti trati, kvůli lijáku ze soboty na neděli, se jel v neděli test v normálním směru. Trať vyhovovala spíše motocrossovým jezdcům, jelikož se jelo hodně po rovině a nebyl zde žádný obtížný výjezd až na onen zmiňovány.

 
Jak se ti závodilo a jak hodnotíš svůj výkon? 

V sobotu i v neděli se na start jako první postavili veteráni s ,,céčkama“. Po nich následoval celý přebor ČR a nakonec odstartoval Mistrák. První den se skládal z deseti testů, z toho devět měřených. V neděli jel mistrák 8 kol a ostatní 6. Pokaždé bylo první kolo neměřené. 

Mě se jelo v sobotu docela dobře. V každém kole jsem zrychlil , ale trvalo mi 3 kola než sem chytil tempo těch nejrychlejších a bylo z toho 6. místo. V neděli jsem se těšil do toho bláta. Jelikož jsme startovali až druzí po ,,céčkách“ a veteránech tak jsme měli trať vyházenou a místy se již prášilo. Opět jsem na začátku nezachytil tempo těch nejrychlejších. Až posledním testem jsem se dostal do první trojky. Ovšem to nestačilo na lepší než 5. místo. S ohledem času jsem spokojen a už od prvních nedostávám takový nášup cool

-tm-

 

Komentáře

Nový vzkaz
nick  
text
 
 
950-4nula  =  
Vyplňte kontrolu proti SPAMu.
aktualizováno: 31.03.2024 08:25:32